Call me back
Call me back
Contact
Contact
 

Denon DCD-2500NE

Unfortunately the product details are only available in the Dutch language at the moment. We apologize for the inconvenience.

Nu met GRATIS Denon HEOS LINK

Denon DCD-2500NE CD-Speler

De Denon DCD-2500NE heeft als doel de perfecte cd speler te zijn: door het uiterst precies lezen van cd's en het doorsturen van hoge kwaliteit geluidssignalen naar de versterker. Hiervoor zijn de wegen zo kort mogelijk gehouden en is het circuit in zijn totaal geminimaliseerd. Hiernaast hebben de ingenieurs van Denon de draagconstructie van het cd mechanisme alsmede de behuizing aangepast om trillingen, vijand nummer 1 van discspelers, uit te bannen en zeer hoge trillingsbestendige prestaties te garanderen. De informatie op de cd word

Read more

t nu met uiterste nauwkeurigheid gelezen en het Advanced AL32 Processing Plus-circuit van de Denon DCD-2500NE krijgt een zuiver, hoge kwaliteit signaal aangeleverd.

Zelf gebrande DSD DVD

De Denon DCD-2500NE speelt behalve CD en SACD ook op DVD gebrandde geluidsopnamen tot PCM192/24 of DSD 5,6 af en biedt daarmee een ultieme veelzijdigheid waar weinig cd-spelers zich aan kunnen meten.

Without VAT € 1.652,07 1999,-apiece

Request a quote to save more!

Specifications of the Denon DCD-2500NE

Type Speler
CD-speler
Afmetingen (H x B x D)
 138 x 434 x 335 mm
Gewicht
13,7 kg
Kleur
Zilver
Garantie
2 jaar

Video of the Denon DCD-2500NE

All prices indicated are per piece and including 21% VAT, unless mentioned otherwise. The shipping costs are calculated per product by our sales department.