Call me back
Call me back
Contact
Contact
 

Marantz TT5005

Unfortunately the product details are only available in the Dutch language at the moment. We apologize for the inconvenience.

Platenspeler met geïntegreerde phonoversterker.

Heeft u uw oude platencollectie weer gevonden? Of bent u van plan een platencollectie bij elkaar te gaan verzamelen? Wellicht is de Marantz TT5005 platenspeler dan de ideale match om uw collectie af te spelen. Deze draaitafel is voorzien van een geïntegreerde schakelbare phono voorversterker hierdoor is deze draaitafel ideal te combineren met iedere versterker, of uw versterker nu beschikt over een aparate phono-ingang of niet. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de toonarm automatisch wordt teruggeplaatst op het moment dat de plaat is afgelopen. Dit h

Read more

eeft als extra voordeel dat het risico op krassen wordt beperkt. Deze platenspeler is voorzien van een alluminium gegoten draaiplateau welke resulteert in een stabiele rotatie door de trage hoge massa. De Marantz TT5005 is voorzien van een MM element. Heeft u de Marantz TT5005 dan eindelijk in huis dan is deze eenvoudig aan te sluiten op uw installatie waarna u eindeloos lang van het analoge geluid van uw platencollectie kunt genieten.

 

Heeft u interesse in de Marantz TT5005? Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Without VAT € 164,46 199,-apiece

Request a quote to save more!

Specifications of the Marantz TT5005

Systeem
MM
Aandrijving
Riem
Toerental
33 1/3 , 45
Kleur
Zwart
Afmetingen
 97 x 360 x 357mm
Garantie
 2 jaar

Video of the Marantz TT5005

All prices indicated are per piece and including 21% VAT, unless mentioned otherwise. The shipping costs are calculated per product by our sales department.