Call me back
Call me back
Contact
Contact
 

Wharfedale Diamond 220 (per paar)

Unfortunately the product details are only available in the Dutch language at the moment. We apologize for the inconvenience.

De Wharfedale Diamond 220 is een 2-weg boekenplank speaker. Het nieuwe Wharfedale Diamond 200 design is strakker dan ooit! De behuizing is hoekig en op meerdere punten inwendig versterkt om kastresonanties te minimaliseren. De afwerking van het veneer van de Diamond 220 is van een nog hoger niveau. Het front is voorzien van een hoogglans afwerking en elke speakerunit, zowel tweeter als woofer heeft zijn eigen grille. U kunt de Diamond 200 serie herkennen door de aluminium randafwerking om de speakerunits. De Diamond 220 is voorzien van een 130mm woofer en heeft een frequentie bereik van 56 Hz-20 kHz bij +/-3dB.

Technolog

Read more

ie Wharfedale Diamond 220

Op het gebied van technologie zijn er ook diverse nieuwe technieken en materialen toegepast zoals we die ook kennen uit de Wharfedale Jade serie. De Kevlar woofers zijn verstevigd en stugger gemaakt door de toepassing van glas in de woofers. Het gevolg is een nog strakker geluidsbeeld. Na vele uren luistertests is ook het cross-over filter geheel opnieuw ontworpen.De Wharfedale Diamond 220 is ook voorzien van dit cross-over filter. De prijs kwaliteit verhouding van de Diamond 220 is ongekend, geheel terecht is deze speaker al veelvuldig in de prijzen gevallen. 

De Diamond 220 is leverbaar in de kleuren Blackwood, White Sandex, Rosewood Quilted en Walnut Pearl.

Let op: prijs is per paar!

Without VAT € 222,31 269,-a piece
Order now

All stated prices are per item and including 21% VAT, unless stated otherwise.

Specifications of the Wharfedale Diamond 220 (per paar)

Type luidspreker
Boekenplank
Frequentie bereik
56-20000 Hz
Gevoeligheid
86 dB
Aanbevolen vermogen
25-100 Watt
Impedantie
8 Ohm
Aantal speakerunits
2
Afmetingen (H x B x D)
315 x 174 x 255 mm.
Garantie
5 jaar
Kleur
Zwart, Wit, Walnoot, Rosewood

Video of the Wharfedale Diamond 220 (per paar)

Awards of the Wharfedale Diamond 220 (per paar)

  • What Hifi
  • Hi-Fi Choice Recommended

All prices indicated are per piece and including 21% VAT, unless mentioned otherwise. The shipping costs are calculated per product by our sales department.